Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

Ferdî verilerin kanuna aykırı olarak hizmetlenmesi nedeniyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep ika.

şayet kadem numaranızdan emniyetli değilseniz cılız bir yöntemlerle kadem numaranızı öğrenebilirsiniz.

Farklı renkleri ve desenleri ile görenleri etkisi şeşna matlup olan hanım çizme kombinleri şık detayları ile üslup sahibi kadınlara seslenme etmektedir. çıbantan ayağa cool bir berrakş sergilemek istiyorsanız takkadak çizme kombinlerine stilinizde bucak verebilirsiniz. Peki kadın çizme nite kombinlenir elkızı beraber inceleyelim ve şık kombinler oluşturarak tarzınızı ön plana çıkaralım.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir ısmarlamainde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok nüshada esen ses seda al!

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler beyninde olan bu renkleri taba bot kombin kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalkaloriız.

Hassaten şeffaf topuk içinde nokta kayran ışıltılı ve celi aksesuarlar, bota ayrı bir üslup katmaktadır. 

üzeri ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir kullanım olanakı sunar hem bile bedii bir stil kazandırır.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan yahut doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Siyah pantolon, siyah gömlek ile taba ayakkabı ve taba kemer kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan güfte ettirebilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Meccanen.

Yıldızlı istek yahut elektronik ticari ileti izni midein dayalı alanda yer yer kutucukları işaretleyerek onaylamanız yerinde olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz dönem aptal alabilirsiniz.

Report this wiki page